Апартамент под наем никога не е било толкова лесно

Апартамент под наем никога не е било толкова лесно

Агенцията работи вече десет години, със седалище в Сплит. Агенцията си сътрудничи с над 3000 частни наематели на Адриатическото крайбрежие и островите. В продажба в момента има над 8500 стаи, апартаменти и къщи за почивка. Това ги прави една от най-големите институции, участващи в частния сектор в Хърватия.

На своя уеб сайт, се открояват: “агенцията осъществява своята дейност чрез 55 интернет-сайтове. Всяка година ние инвестираме стотици хиляди долари за маркетинг и работа с широк кръг от партньори – силни чуждестранни интернет-портали и агенции, които се занимават с настаняване (в Booking.com по-добре повече, сайт, Сайт roomorama…) нашата компания непрекъснато се разширява мрежата от продажби, така че скоро ще бъдат свързани с портали в Expedia Hotels.com и ние се надяваме, че в близко бъдеще вход в две други големи GDS: Amadeus и от Travelport.

Изпращането на e-mail или уеб страница, където агенцията може да гледате на вашите възможности и цени. Ако нямате сайт, можете да изпратите описания и цени. Очевидно, трябва да се подчертае, че искате да работите за миг модели на резервацията, защото такъв начин за сътрудничество е приоритет. След това вие трябва да се обърнете към агенцията с инструкции daljnim.

Прекрасна морска подвижна апартамент

Прекрасна морска подвижна апартамент

За представяне на Вашите възможности нужда от качествени цифрови снимки, копие от решението за класиране. В крайна сметка, трябва да попълните въпросник за техните имоти и единици. Предимства срещу недостатъците Актуализация на цените на продуктите за гостите (включително и ДДС, цена на визитки, комисията, канали за дистрибуция…) най-високата цена на продажба

Туристическа агенция Adriaday от сърце на Опатия е основана през 2007 година.една година. Горд Adriaday си сътрудничи с много iznjmljivača в Хърватия и в порядъка на няколко хиляди апартаменти, къщи и стаи за отдаване под наем. Фокусът на дейностите е насочен места на града Novalja. Агенция рецептивный характер. В съответствие с изискванията на пазара на професионален труд екскурзии, тийм-билдинг програми, и много по-трудните турове за групи със специални интереси.

Най-добри отзиви за нашата компания

Най-добри отзиви за нашата компания

Може да се разпредели на голям брой многогодишни наематели, че Агенцията Adriaday многократно обръща доверие. За да имат възможност да задържат наемателите в продължение на много години, за да се приспособят към неговите изисквания и постоянно да се инвестира в неговото развитие и образование. Агенция, разбира се, се развива и следи тенденциите и в съответствие с тях, да регулира пазара и всичко това е в интерес на наемателя. Ние можем свободно да се каже, че Adriaday на животните, разбира се, ще хамелеон.

TripAdvisor коментари/фирма flipkey/сайта holidaylettings портала се таксуват 10% -15% от вашите разходи, които се получават чрез системата за (сума от комисията зависи от договора, който сте подписали с портал).Това е ваша отговорност е да увеличи броя на вашите цена в размер на комисия, която поема върху портала, за да покрие разходите на комисията, че каналът ще бъде обвинен.

Остров портал начислява 18% такса за обекти извън Русия и 15% за хотели в Русия. Това е ваша отговорност е да увеличи броя на вашите цена в размер на комисия, която поема върху портала, за да покрие разходите на комисията, че каналът ще бъде обвинен. Портал BookApart добавя комисиона върху цените.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *