Как е добре да декорирате спалня

Как да декорирате стаята на всички аспекти (в сянка върху повърхността на стени, подове, мебели и врати) са последователни, а също така са разработили едно цяло? Ние със сигурност ще ви покаже как точно да украсят стаята си от нулата, за да бъдат красиви и удобни. Че първоначално се обърне внимание? Кои храни трябва да се помисли? Ами с нас ти си -вероятно си номер!

bedroom2

Вие сте на етап декориране на спалня и също не разбирам, откъде да започнете? Очаква ви ремонт, а също така може просто да се изгради своя първи номер? Или просто мебел, за да се развиват декор на стаята? Или вида на пола, както и цвета на врати и прозорци засяга вътрешността на стаята? Очевидно. По-долу вие със сигурност ще получите отделен преглед за това как да се подобри имиджа на стая, а също и как да се предпазим от хваща декориране на интериора, който в разгара на един инструмент, обикновено пренебрегвани. Ние със сигурност ще ви помогнем да безупречно подготвят свой собствен предпочитан номер, ние започваме!

Подовите настилки в спалня

Павел, като аспект на дизайн, обикновено се вижда след, като тя подигравателно принадлежи, без необходимото внимание. Мебели, аксесоари и текстил, въпреки това, да се изгради вътре, но само на подходящ фон и структурата (повърхността на стени, подови настилки, дърво, както и прозорци) ще ви позволи напълно да се наблегне на ползите устройства от стаята. Не се заблуждавайте, за да започнете: дървен паркет в спалня стая-това е най-добрият вариант. Топлината, както и структурата на дървесината оказва отпускащо и релаксиращо въздействие, действаща на движещ се къща.

bedroom

Печелившите стъпки на боса на здрави дъбови дъски забавно, неподвластен на времето и постоянно място. Postarzane, четка, както и паркет борда и дървена подова настилка, приятен външен вид. Очарованието на дървени подови настилки не ще бъде заменен в края на сезона или по-голяма, така че можем да имаме увереност в това, че ние Избираме подово покритие за дълги години. Почти редовно, както и да се грижи всеки ден да се възхищаваме, а също и в оформянето на пода, на спалня стая е ограничен в малка, преплитане на тротоара, кожата на агнето или мокет или 2 пътеки от косата на двете страни на леглото. Природата винаги защитава, така че природните ресурси, текстил (вълна, лен, естествена кожа) напълно съответстват на настройка стая с дървена, естествен паркет.

Ако ние не можем да си позволим да пробие паркет в спалнята, zainteresujmy себе си по-евтино производителите нанасят на дървени подове, а именно подове от дърво, плоскости или различни-плоскости-панели. Те са по-достъпни по цена от аналози на дървени подове, които имат само най-горния слой от твърда дървесина (от 4 мм до прибл. 20 мм) за всички времена-ниска (не видим) слой е изработен от устойчив на деформиране на дървесни плочи или още по-лошо вид дървен материал.

Цвят на повърхности на стените в спалнята

Ако вие определено не сте сигурни в избора на цвят на повърхността на стената, kierujmy на принципа, че най-добрите са най-елементарни средства. Бийл и продукти на нейното рециклиране (бял цвят) върху повърхността на стените и всъщност никога не са ощетени всеки интериор. Единственото, което разбрах капацитета си, или е разрешено да пътуват в интериора, като празен лист хартия, който едва сега (след като ги видя в бяло) могат да бъдат цвят в идеалния случай, подходящ за интериора цвят.

bedroom3

Тъмните нюанси, як и по-голямата-ние трябва да знаем, че решение за плътна сянка, особено в малко пространство спални. Заобиколен силен цвят от всяка страна, ние можем да се чувстват претоварени и проблемни (дори ако не сте напълно осъзнаваш себе си, тъй като ни се струва, че нашите предпочитания от вас цвят в дрехи и аксесоари, със сигурност, също са поставени на стената). Не всеки е така наречената кожата, което е знак за облекло и устройства, което, несъмнено, ще бъде толкова привлекателна на повърхността на стените, или вътре в нашата спалня. Желаещи за спалня е място за почивка и отдих, твърдят, сенки, увреждане, като кремове, ванилия, пастел или малко по-прозрачни, твърде бледи сенки и светли цветове. Спалня с мека и суха нюанси, което ще ни даде перфектен фон за допълнително подобряване на: тъкани, обзавеждане, осветление.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *